TMINSKA BOŽIČNA TRŽN’CA

✨December je že tu! ✨

Zato Klub tolminskih študentov skupaj z Zvezo MINK te praznike pripravlja nekaj posebnega – Božično tminsko tržn’co!

26. december bo čas za božično ustvarjalne delavnice, ki bodo potekale v galeriji SDK. Za vas smo pripravili delavnico izdelovanja iz gline, ki ga bosta vodili Anja in Martina iz studia Biskvit. Temo ustvarjanja si izbereš poljubno, pri ustvarjanju pa ti pomagata mentorici.

Prijaviš se lahko preko spodnjega obrazca do petka, 23. 12. 2022. Hitro prepričaj prijatelja/ico, saj so mesta delavnice omejena. 

Prijavnica: https://forms.gle/gEzDbzTUkrsnZsKM7

CENA:

KTŠ člani: 8€

KTŠ ne-člani: 13€

27. december pa bomo izvedli samo tržnico, ki  bo potekala na prostem pred galerijo SDK v Tolminu. Na stojnicah se bodo/boste lahko predstavili domači ustvarjalci s svojimi unikatnimi izdelki. Poleg kreative, kuhanega vina, slatne in prazničnega ter pravega ognja, nas bo ogrela tudi kvalitetna glasba. Za to bodo poskrbeli The tree man band, Arlo Zaria ter Marko Hatlak & Kapobanda.

Torej kvaliteten in raznolik program za čudovite božično novoletne praznike!

Se vidmo!

✨INFORMACIJE ZA USTVARJALCE ✨

Prijavi se lahko kdorkoli, ki bi želel predstaviti svoje izdelke. V kolikor želi izdelke tudi prodajati, mora imeti urejeno vso zakonsko potrebno dokumentacijo. Število stojnic je omejeno, prednost bodo imeli drugačni in kreativni izdelkih mladih in lokalnih ustvarjalcev.

Najem stojnice je brezplačen, zato bomo zelo veseli pomoči pri postavitvi, krašenju in pospravljanju stojnic. 🙂

Prijave sprejemamo do vključno torka, 20.12.2022, na tem obrazcu.

Za več informacij nas lahko kontaktiraš na: tminskatrznca@gmail.com oziroma na +386 40 942 364 (Domen).

Vljudno vabljeni.

Dodaj odgovor