POSTANI ČLAN KLUBA TOLMINSKIH ŠTUDENTOV

Član Kluba tolminskih študentov lahko postane vsak dijak ali študent, ki izrazi željo po tem, podpiše pristopno izjavo in dostavi vso potrebno dokumentacijo za tekoče leto. Članstvo, in s tem tudi upravičenost do ugodnosti kluba, se dokazuje s člansko izkaznico, ki se izda nova vsako študijsko leto. Članstvo v klubu je prostovoljno in brezplačno.

Članstvo je potrebno podaljšati vsako leto!

KAJ MORAŠ STORITI?

1.) izpolni in podpiši pristopno izjavo

2.) poišči svoje potrdilo o vpisu na fakulteto ali srednjo šolo

3.) vse skupaj oddaj na KTŠ!

KJE NAS NAJDEŠ?

NA URADNIH URAH

SREDA: 20.00 – 21.00 (dosegljivi na telefonu)
SOBOTA: 9:00 – 11:00

NA MAILU

Skenirano pristopno izjavo in potrdilo o vpisu pošlji na tajnice@kizej.si.

NA POŠTI

Klub tolminskih študentov
Dijaška 12c
5220 Tolmin

DARILO

Vsak član prejme KTŠ darilce, ki ti ga dostavimo naknadno. Zaloge so omejene, zato pohiti z vpisom!

 

POSTANI AKTIVNI ČLAN KLUBA TOLMINSKIH ŠTUDENTOV

Aktivni član Kluba tolminskih študentov lahko postane vsak dijak ali študent, ki izrazi željo po tem. 

KAJ POČNEMO?

Aktivisti se približno enkrat mesečno dobivamo na sestankih, ki se praviloma odvijajo v naših prostorih, v baraki pri šoli. Na sestankih se dogovarjamo o organizaciji KTŠjevih dogodkov. Vedno je najprej ideja, nato se o njej pogovorimo in če jo potrdimo, se lotimo organizacije. Pred dogodkom je treba napisati načrt aktivnosti in finančno pripravo. Po izvedenem dogodku pa naredimo evalvacijo, pregledamo kaj smo naredili dobrega in kaj bi lahko v prihodnje popravili.

Velik del ktšjevstva je druženje! Po sestanku ponavadi ostanemo na klubu, se pogovarjamo, poslušamo glasbo ali pa se igramo kakšne družabne igre. Pomembno je, da se kot ekipa počutimo povezani in si med seboj zaupamo. Tako je organizacija dogodkov veliko lažja!

Trudimo se organizirat projekte na različnih področjih. Študentsko življenje je zabava, zato vsako leto organiziramo vsaj 3 žure. Ker pa skrbimo tudi za zdravje študentov, organiziramo razne turnirje, vodene vadbe in popuste v fitnesu. V sklopu izobraževanja pripravimo delavnice mehkih in tehničnih veščin. Te se navadno odvijajo v novembru. Tudi sociala in humanitarnost se redno pojavljajo na našem programu. Novembra zbiramo darila, decembra ozaveščamo o AIDSu, organiziramo dobrodelne žure, pomagamo drugim mladinskih društvom s finančno podporo preko KTŠ razpisa, pomagamo pa tudi mladim družinicam.

ZNANJE ZA ŽIVLJENJE

Glede na strukturo našega delovanja, smo kot eno malo podjetje! Predstavljaj si nas kot “poskusno podjetje”. Zakaj poskusno? Na KTŠju se boš zagotovo naučil/a ogromno uporabnih veščin, ki ti bodo koristile v življenju. Pri vsakem projektu boš lahko kaj novega poskusil/a. Mogoče ti bo v prvo spodletelo, ampak nič zato. Pri nas se učimo na napakah. Bolje zdaj, kot pa kasneje v “pravi” službi, ane? 🙂

KAKO SE NAM PRIDRUŽIŠ?

Kontaktiraj nas! Piši nam preko naših socialnih kanalov, na Facebook ali Instagram. Ali pa kar na mail info@kizej.si.

Povabili te bomo na naš naslednji sestanek, na katerem se bomo spoznali in ti podrobneje predstavili naše delovanje.