KTŠ meets MetalDays

KTŠ se je letos v sodelovanju z MetalDays odločil, da vam olajša čakanje in vas ogreje za festival MetalDays 2019 z dogodkom
KTŠ meets MetalDays (official MetalDays warm up).
Metalni ritmi s pridihom punk-rocka bodo odzvanjali 23.3. v Tropikani, ki stoji na prizorišču festivala, tako da bo duh dogodka še močnejši.

‼️Da bo ogrevanje tako, kot se spodobi, bomo enega srečnega obiskovalca dogodka izžrebali in nagradili z brezplačno celotedensko karto za festival Metaldays 2019‼️

O nastopajočih:

◾DARKFALL (AUT)◾
Death metal

Death metal band iz Gradca, ki usvtarja že vse od leta 1995. S prvimi studijskimi izdelki Winter Leaves (1998) in Dimensions Beyond (1999) ter tudi nadaljevalnimi Firebreed (2001) in Phoenix Rising (2006) je band nedvomno pustil sledi v extreme metalu. S predzadnjim alubmom Road to Redemption (2013, ponovno izdan leta 2017) je band zakorakal v novo obdobje. Zadnji album z naslovom At The End OF Times je band izdal leta 2017. Album kombinira vse značilnosti brutalnih in obenem epskih kitarskih linij, podkrepljenih z udarno ritem sekcijo in ostrim growlom Darkofallovega unikatnega stila.

https://www.facebook.com/DarkfallMetal/

◾ATER ERA (SLO)◾
Black metal

Ater Era je project, ki je nastal leta 2006. Gre za bend, ki z mešanico težko-metalnega in psihadeličnega zvoka izraža nelagodje in upor. Ater Era so posneli in izdali tri albume, »In autumn’s solitary decline« (2011), »Beneath inanimate grime« (2013), in »Clades« (2017), ki bo kmalu izšel tudi na dvojni vinilni plošči. Ater Era imajo za sabo dve evropski turneji in številne nastope praktično v vseh klubih v Sloveniji. Novejši material je žanrsko težje opredeljiv in se precej razlikuje od black-metalskih korenin, izraženih v prvih dveh albumih. Skladbe so daljše in bolj razgibane, v glasbi je čutiti povečano prisotnost dooma in sludge-a, nadgradnja v obliki pristne psihadelije pa le še poudarja njihovo ”težo”, s čimer Ater Era bolj kot kdajkoli prej izražajo odpor do zapsihirane družbene realnosti. Njihove nastope zaznamuje izredno masiven in glasen zvok ter dinamičnost na odru.

https://www.facebook.com/AterEraOfficial/

◾SOBER ASSAULT (SLO) ◾
Thrash metal

Sober Assault je štiričlanska naveza iz Grosuplja, nastala leta 2013. Predstavlja neustavljiv glasbeni napad na poslušalce, ustvarjen s simbiozo thrash in melodic death metala z elementi progresije ter surove agresije in nasilja. Rezultat je kombinacija hitrih, kompleksnih ter agresivnih kitarskih riffov, surovih vokalov, grmečih bass linij, hitrih in nasilnih bobnov ter nepričakovanih harmoničnih melodij dveh kitar.

https://www.facebook.com/soberassault/

◾RODOLJUBAC (SLO)◾
Punk/rock’n’roll

Izkušenega Tolminskega punk/rock‘n’roll banda verjetno ni potrebno prav posebej opisovati, saj je domači kvartet na sceni že več kot 20 let (vse od leta 1996). Band je izdal 4 studijske albume, zadnjega leta 2016 z naslovom Rodoljubac in en EP. Njihovi nastopi so vedno razgibani, nepredvidljivi, polni spontanega humorja, predvsem pa energični. Ker jih v zadnjih letih ni prav pogosto zaslediti na odrih, se tega ne sme zamuditi!

https://www.facebook.com/RODOLJUBAC/

V s t o p n i n a

Do polnoči:
▪️člani 3€
▪️nečlani 5€

Po polnoči:
▪️člani 6€
▪️nečlani 8€

Dodaj odgovor