KTŠ-jevi dogodki v februarju

V mesecu februarju prirejamo na KTŠ-ju veliko dogodkov: KTŠ smučanje na Voglu za vse športnike, Infobombo za bodoče študente, tečaj španščine za vedoželjne ter potopisno predavanje o nacionalnih parkih ZDA za vse svetovljane.

Infobomba se bo odvijala v soboto, 5. 2. 2022, od 16h dalje prek Zooma. Predstavljenih bo 15 študijskih smeri, 2 naenkrat po 15 minut – izbrali boste lahko enega. Posamezne smeri in Zoom linki bodo objavljeni na Facebook dogodku.

19. 2. 2022 bo KTŠ odšel na smučanje – tokrat na bohinjsko stran na Vogel. In čeprav gre za enodnevni izlet, nam bo vseeno prijetno! 😁
Cena za KTŠ člane znaša 35€, za ne-člane pa 45€ (cena vključuje prevoz in karto).
Toda pohiti: število kart je omejeno!

Sredi februarja bodo naši člani lahko pričeli piliti znanje svoje španščine na tečaju španščine – bodisi za splošno razgledanost, gledanje telenovel ali pa preprosto za to, da se bodo lahko na Ibizi prikupili kakšni Španki. Tečaj bo vodila Anja Kenda, potekal pa bo prek spletne platforme.

Priznani svetovni popotnik Zoran Furman pa nas bo v sredo, 23. 2. 2022 ob 19h popeljal na 9666 kilometrov dolgo popotovanje po ameriških nacionalnih parkih. Tu morebiti dobite idejo za svojo naslednjo avanturo.

Izberi dogodek in se ga udeleži – izbire je dovolj za vse!

Dodaj odgovor