Elektropikana w/ Brlee, Andrea Ljekaj, Cajhen: 22.12.

Elektropikana pod enim imenom združuje elektronsko glasbo, Tropikano in neverjetno energijo na plesišču!

Deep house / tech house / progressive house ritme bodo narekovali BrleeAndrea Ljekaj in Cajhen. Uglavnem, cel hausič, samo da ni pri tebi doma in ne rabiš skrbet, kdo bo pospravu.

A se vidmo, elektropikana lovers? ♥︎

► Brlee ‣ Overload Records
SC: www.soundcloud.com/dj-brlee

Začetki njegove kariere segajo v leto 2002, od takrat pa je Brlee nastopil v večjih in manjših klubih po Sloveniji in Evropi (Ibiza, Croatia, Barcelona, Amsterdam, Manchester …). Začel je kot rezident v klubih Casablanca in Escape, leta 2014 je postal rezident slavne Bore Bore na Ibizi, leta 2016 pa tudi rezident slovenske katedrale barv, Ambasade Gavioli, kjer je nastopil poleg zvezd kot so Solomun, Kolsch, John Digweed,..
Leta 2016 je ustanovil tudi založbo Overload Records, kjer bo kmalu izdal svoj novi EP – Ghost in The Jungle.

► Andrea Ljekaj ‣ Get Physical Music
SC: www.soundcloud.com/andrea_ljekaj

Andrea Ljekaj je nagrajeni producent in mednarodni DJ, ki je svojo glasbo izdajal pri založbah Get Physical, Einmusika, Save Us and Selador.
Njegovo glasbo lahko slišite na BBC radiu, boiler roomu, Burning manu in v setih Jorisa Voorna, Laurenta Garniera, Macea Plexa, DJ Harvey,..

► Cajhen ‣ Overload Records
SC: www.soundcloud.com/cajhen

Najmlajši član Overload ekipe. V svoje sete vključuje predvsem deep in tech house glasbo z melodičnimi harmonijami, ki jih podpre z močnimi basovskimi linijami.

– – – – – –

Vstopnina
‣ Pred 00:00:
– člani KTŠ 3€
– ostali 5€

‣ Po 00:00:
– člani KTŠ 6€
– ostali 8€

 

Dodaj odgovor