ŠITI HITI 16.2.2019

Kdaj pa kdaj se zalotimo med petjem tistih res klasičnih. Včasih nas je sram še pred nami samimi. A vendar, včasih le paše, ane? »Sexy bejba ona je, zanjo bi naredil vse. Celo noč ob njej bi stal in do jutra ne zaspal!« (Game Over) ?

☀️?️?Različni dnevi, različni občutki, različne pesmi. Če strnemo: »Čokolada, ti si moja mala čokolada, vroča, sladka, divja mlada, v objemu tvojem se topim.« (Power dancers) Ali pa raje: »Od takrat naprej pa ne obstajaš več zame, vseeno mi je če hudič te vzame, hvala bogu da je konec te drame, ravnala si grdo. Niti ene same solze nisi vredna, dejanja tvoja vsa bila so bedna…« (Game Over), kar lahko začinimo še z malo Sebastianovimi čustvi: »Le kako naj pozabim te? Ti pomeniš mi vse. Moje sonce si, ki zame le žari.« ⭐☀️

‼️Tooorej — (Ooops) we’ll do it again! V Tropikano spet prihajajo ŠITIHITI‼️

Pač seveda po izpitih ni boljšega, kot si dati duška s petjem in plesom; izpeti in izplesati vse, kar je mimo. Morda temu celo zapeti eno pesem: »Ubil(a) si del mene, ne veš kako boli, tvoje besede vse bile so le laži! Tebi sem dal ljubezen, delil s teboj vse, (predvsem pa–) zbogom odhajam …!!« ?

V soboto, 16.2., bosta v Tropikani za supermegašitipoizpitno vzdušje skrbela
➡️DJ Niki in
➡️DJ Rara (ki bo skrbela za karaoke, ker so seveda nujne).

Naj bo Šitisobota motivacija za vse, ki trenutno prebirate knjige!

Lahko rečemo samo še: »Zapleši z nami tudi ti, norimo, kot da jutro nas lovi, noč je mlada, mladi smo mi. Vrtim se jaz, vrtiš se ti, vrti cel svet se nam že pred očmi, da smo skupaj, nas veseli.« ???‍♀️?

Vstopnina:

▪️Do polnoči:
Člani: 3€
Nečlani: 5€

▪️Po polnoči:
Člani: 5€
Nečlani: 7€

Dodaj odgovor