KTŠ-jev pujsek

KTŠ-jev pujske je projekt, pri katerem želimo omogočiti študentom raznorazne subvencije, od preprostega fotokopiranja do priprave na maturo za angleščino. KTŠ-jev pujsek bo potekal do konca julija, namenjen pa je vsem članom.

In katere stvari so subvencionirane?

-fotokopiranje v Sponki: črno-belo kopiranje bo člane KTŠ-ja po novem stalo 0,05€ (max. 500 kopij na posameznika), barvno pa 0,30€(max. 100 kopij na posameznika). Minimalno število kopij, ki jih morate opraviti naenkrat, je 20; ?

-Knjižnica Tolmin (vse enote): letno članstvo bo člane stalo 5€;?

-Kinogledališče Tolmin: vsak ogled filma bo člane stalo 2€ manj;?️?

-Printbox: vsak študent bo ob izpolnitvi spodnje ankete in plačilu prejel kodo, s katero bo lahko na avtomatih Printboxa to kodo unovčil. Vsaka koda prinese 100 Printbox kreditov. Maksimalno št. kod, ki jih lahko prejmete, je 1. Cena ene kode je 3€ – potrebno je poslati potrdilo o plačilu. Anketa: https://www.1ka.si/a/a65a919e ?

-Stik: dodatna priprava na maturo iz angleščine: vsi KTŠ člani lahko koristijo popust (20€) pri prijavi na dodatne inštrukcije iz angleščine pri organizaciji Stik. Pričetek je 3.3.2022. Več je objavljeno na njihovi Facebook strani.

Dodaj odgovor