Božiček za en dan

Tudi letos smo na sedežu Kluba tolminskih študentov organizirali zbirno mesto za projekt Božiček za en dan. Projekt letos obeležuje že jubilejno 10. izvedbo, svojemu sloganu “Majhna škatla za velik nasmeh” pa uspešno sledijo.

Namen projekta je obdariti otroke in starostnike z darili, ki jih pripravijo božički – posamezniki iz vse Slovenije, ki darilo skrbno izberejo in ga prinesejo do enega izmed zbirnih centrov. Samo do tega leta so obdarovali več kot 60.000 posameznikov in jim pričarali lepše božično-novoletne praznike.

Kako je projekt zasnovan?

Božiček je lahko prav vsak – tudi vi! Ko se za to dobrosrčno potezo odločite, se je potrebno najprej registrirati na spletni strani projekta, nato si izberete enega obdarovanca in zbirno mesto, kamor boste darilo prinesli, potem pa lahko počasi že nabirati ideje za darilo. Ko je darilo napolnjeno in okrašeno, ga le še opremite z etiketami ter podatki in predate na zbirno mesto. Smernice in namige za darilo lahko dobite na spletni strani projekta.

Klub tolminskih študentov se na tem mestu zahvaljuje vsem božičkom Posočja, ki so letos sodelovali v akciji in pripravili darila za kakšen nasmeh več ob koncu letošnjega leta. Hvala iz srca!

Dodaj odgovor